Bildekavalkade fra Lucinda Rileys turné

Lucinda Rileys turer i Norge har begynt å likne på signingsferder, og her er en liten bildekavalkade fra forrige ukes turné:

Lucinda Tanum
MÅ LESES. Flere bokhandelkjeder (her Tanum) satser stort på Lucinda Rileys nye roman, Midnattsrosen, som nå har klatret til tredjeplass på bestselgerlisten,
Lucinda Saga kino
SIGNERING OGSÅ PÅ KINO. Lucinda Riley fikk hjelp av engelske aristokrater da hun signerte på Saga kino med utdeling av Happy tears-magasinet.
Lucinda skuespiller
TIDLIGERE SKUESPILLER. Å ha vært tidligere skuespiller hjelper når man skal bokbades. Her av journalist og forfatter Kari Birkeland.
Lucinda på Havnekontoret
PÅ HAVNEKONTORET. Lucinda Riley er fascinerte av Bergen og likte Havnekontoret hotell svært godt.
Lucinda køkaos
KØKAOS: På Litteraturhuset i Bergen var det smekkfullt hus, og fullstendig kaos da alle ønsket signatur.
Lucinda NRK
BERGENSROMANEN. Lucinda Riley skal nå skrive en roman med handling fra Norge. NRK Hordaland kalte den med en gang Bergensromanen.
Lucinda på Gravdahl
FAVORITTFORFATTER. På Gravdahls bokhandel i Lillehammer kunne alle tilhørerne fortelle at Riley var deres favorittforfatter.
Lucinda med frost
17 MINUS. Det var i kaldeste laget på Lillehammer, men forfatteren var overveldet av hvor vakkert det var der.
Lucinda og Dag Otto
LUCINDA OG MESTERNES MESTER. På Reitan gruppens årskonferanse var det over 1000 ansatte og to forfattere til å signere: Dag Otto Lauritzen og Lucinda Riley
Lucinda på Lillehammer 2
PÅ RESEARCH. Lucinda Riley kommer snart tilbake til Norge for å gjøre Research for sin norske roman. Peer Gynt er med og hadde jo sine røtter ikke langt fra Lillehammer.
Lucinda med Ketil Bjørnstad
RESEARCH 2. Lucinda Riley ønsker å snakke med forfattere og andre som kan mye om Ibsen, Grieg og andre verdenskrig i Norge. På turen traff hun både Gunnar Staalesen og som her Ketil Bjørnstad