«Scottoline skriver thrillere som er så fengslende og har så overraskende plotvendinger at de holder meg våken om natten»

Har du ikke merket deg navnet Lisa Scottoline ennå, er det på tide. Hun kalles «den kvinnelige Grisham», og En perfekt løgn holder selv Harlan Coben våken om nettene!Harlan Coben er bare en av mange som har fått øynene opp for den prisvinnende thrillerforfatteren Lisa Scottoline. Også norske anmeldere roser bøkene hennes opp i skyene, og Terje Stemsland i Aftenposten mener til og med at hun slår John Grisham.

En perfekt løgn av bestselgerforfatteren Lisa Scottoline er i salg nå i dagligvarehandel og kiosk – frem til 31. mars.

En perfekt løgn


Hvordan kan du være sikker på at barna dine er trygge når de ikke forteller deg sannheten?

Da Chris Brennan får jobb som lærer og baseballtrener på en videregående skole i en småby i Pennsylvania, kommer han tett på guttene på laget. Og det er nettopp det som er poenget. Det er nemlig det første trinnet i en detaljert plan han har lagt.

Raz har akkurat mistet sin far og er på jakt etter noen som kan tette igjen tomrommet etter ham. Justin er en forsiktig gutt med en mor som er desperat etter å bli akseptert. Til slutt er det rikmannssønnen Evan, som kjeder seg i all sin velstand. Hvordan passer disse guttene inn i Chris’ plan, der ett feiltrinn kan vise seg å bli katastrofalt?

Overgår Grisham


«Hun har lenge båret hedersnavnet ‘den kvinnelige John Grisham’. Mange vil mene at hun overgår ham,» skrev Terje Stemland i Aftenposten om Middag med en morder da den utkom i 2006.

Lisa Scottoline figurerer stadig på New York Times’ bestselgerliste og har vunnet en Edgar Award.Flere anmeldere er enige med ham i at Scottoline skriver thrillere av ypperste kvalitet, blant annet Harlan Coben, som mener at «(hun) skriver thrillere som er så fengslende og har så overraskende plotvendinger at de holder meg våken om natten.»

Her er et knippe sitater fra andre begeistrede anmeldere:


«… får leseren til å holde pusten i spenning.» Booklist

«Denne fartsfylte thrilleren kulminerer i et vågestykke av en jakt som er som skapt for filmlerretet.» Publishers Weekly

«Leserne har en spennende ferd i vente.» Kirkus Reviews

«Denne frittstående spenningsromanen er et must for Scottolines fans, men også for de som liker John Grishams thrillere.» Library Journal

Lisa Scottoline


har skrevet 28 bøker, som bare i USA har solgt i over 30 millioner eksemplarer, og bøkene kommer ut i 35 land. Hun figurerer stadig på New York Times’ bestselgerliste og har vunnet en Edgar Award. Lisa har en fast spalte i The Philadelphia Inquirer sammen med datteren, og tekster derfra er utgitt i en rekke bestselgende memoarer, blant annet Why My Third Husband Will Be A Dog. Lisa bor på en gård i Pennsylvania.

Les begynnelsen på En perfekt løgn


[insert-embed]

Se etter bøkene til Lisa Scottoline i bladhylla neste gang du er på butikken! «En perfekt løgn» er i salg til 31. mars.