Blodig Bokbad – krimkomedie av Knut Nærum

KrimbøkerBlodig Bokbad – krimkomedie av Knut Nærum

På Krimfestivalens åpningsdag 8. mars er det urpremiere på «Blodig Bokbad», en ellevill krimparodi av Knut Nærum. Der møter du bl.a. Sherlock Holmes, Poirot, Harry Hole og Saga Norén.

Estimert lesetid 2min

Knut Nærum har skrevet en enakter spesielt for Krimfestivalen. Johannes Joner har regien, og sammen med Rose Marie Aker og Espen Beranek Holm utgjør han også skuespillertruppen som besetter hele tolv roller. Her er det duket for morskap i høyt tempo!

Forgiftet på direkten

blodig bokbad
Se Rose Marie Aker, Espen Beranek Holm og Johannes Joner i rollene som rekke kjente etterforskere. Foto: Catharina Wandrup

Den erfarne journalisten Eva Glomsfjord har lang bokbaderfaring, og tror det skal bli plankekjøring å snakke med to forfattere på Krimfestivalen: Den erfarne Waldemar Hurum og krimkometen Bobby Lang. Hun hadde derimot ikke regnet med å dø av forgiftning midt i programmet. Men hvordan fikk hun giften i seg? Hva var motivet? Var hun egentlig det tiltenkte offeret? Og kommer det til å dukke opp flere lik?

En morder som kan slå til igjen


Både Hurum, Lang og den unge og lakrissultne assistenten Ida Bry er mistenkte idet teaterdørene låses, og et opptog av kjente detektiver fra bøker og tv dukker opp og hiver seg inn i saken. Sammen og hver for seg gjør de alle det de kan best, i jakten på en morder som kan komme til å slå til igjen.

Få med deg urpremieren på Centralteatret

Sherlock Holmes, Poirot og Saga Norén


Sherlock Holmes leser personligheter ut av jakkeermer. Poirot bruker sine små grå celler, Sara Lund går alene ned i kjelleren, en skadeskutt Harry Hole lapper seg selv sammen og Saga Norén sliter med å ta ironi. Som om ikke det var nok, møter vi også den sensuelle finlandssvenske åstedsgranskeren Eero Tikkanen.

Urpremiere 8. mars på Centralteatret


«Blodig Bokbad» spilles hver kveld kl 20.00 på Centralteatret under Krimfestivalen. Det er gratis adgang på alle arrangementer på festivalen – også dette, så det kan være lurt å være ute i god tid.

Se et teater der aldri så mange har mistenkt så mye på så liten tid!